This is an example of a HTML caption with a link.

Főoldal Céges rendezvények Rendezvényszervezés Miért minket? Galéria Referenciák Kapcsolat

Kreatív és egyéb játékok

Karaoke est

Egy egész napos rendezvény esti csúcspontja, illetve egy születésnapi party egyik programja lehet egy profin megrendezett kareoki-est. Garantált szórakozás mindenkinek, kipróbálhatja magát, belebújhat egy sztár bőrébe, és elénekelheti kedvenc slágerét.

Grillparty-vízparty

Nincs annál jobb érzés, mint amikor a beach bár teraszáról nézzük a naplementét, és érezzük a finom grillvacsora illatát. Mindezt kellemes zene hallgatása és finom koktélok ízlelgetése közben. Profi teamünk mindezt Ön elé varázsolja.

Színpadi produkciók

Szeretne élőzenét? Vagy éppen egy humoristára kíváncsi? Igényeit, elképzeléseit mi megvalósítjuk. Kívánságára elhozzuk Önnek kedvenc zenekarát, előadóművészét, vagy bármilyen jellegű színpadi produkciót.

Horgászverseny

Tavunk alkalmas horgászversenyek megrendezésére, mely gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt jó szórakozás. Természetesen felszerelést biztosítunk.

Party és ügyességi játékok

Gyerekeknek, nagyobbaknak, felnőtteknek szórakoztató ügyességi, szellemi játékokat tudunk szervezni.

Élő csocsó

Ez a különleges élményt nyújtó játék is szerepel kínálatunkban. Ez egy csócsótáblát szimuláló, felfújható játék, melyben a figurák élő emberek, és elválasztott sávokban folyik a labdafogadás és továbbítás. Főleg céges rendezvények alkalmával, megfelelő számú vendég részvételével adódik lehetőség erre a játékra.

Rodeo bika

Ez a játék egyre népszerűbb hazánkban is, ezért került be ajánlataink közé. Csapatépítő tréningek alkalmával nézői és résztvevői részére egyaránt szórakoztató színfolt lehet.


Petanque

Ősi eredetű francia játék. A pétanque játszható egyéniben (egy játékos – egy játékos ellen játékosonként 3 golyóval), duplettben (két játékos – két játékos ellen játékosonként 3 golyóval) és triplettben (három játékos – három játékos ellen játékosonként két golyóval).

 

Lábtengó

Ősi eredetű magyar labdajáték. 1 vagy 2 fős csapatokban lehet játszani.