This is an example of a HTML caption with a link.

Főoldal Céges rendezvények Rendezvényszervezés Miért minket? Galéria Referenciák Kapcsolat

Egyéb szórakozási lehetoségek


Strandröplabda: Minden tengerpart nagy kedvence a strandröplabda. Baráti társaságok, akár házi bajnokságot is tarthatnak. Hatalmas homokos pályánkon soha sem fog unatkozni.

A csocsó a fiatalok és gyerekek nagy kedvence. A csocsó asztal körül mindig zajlik az élet. A nagy csócsó meccsek után pedig még jobban esik egy kis limonádé és palacsinta.

A tarmbulint mind a gyerekek mind felnőttek szívesen kipróbálják. A különböző mutatványok száma szinte végtelen. Itt a gyerekek garantáltan kiugrálhatják magukat, a felnőttek pedig újra gyermeki jókedvvel ugrándozhatnak.

A ping-pong örök sláger évtizedek óta, persze nálunk is lehetősége nyílik egy–egy meccs lejátszására.
 
A pétanque felettébb szórakoztató játék. A játékban először az Öcsit (fa golyó) dobja el a kezdő csapat, nem érhet semmihez és senkihez és úgy kell megállnia, hogy a dobókörből legalább hat, legfeljebb tíz méter távolságra legyen, a pálya szélétől és bármilyen akadálytól pedig legalább egy méterre. A cél a saját golyót minél közelebb juttatni az Öcsihez. Mindig a rosszabb helyzetben lévő csapat (vagy játékos) következik, ha még van hátra golyója. A csapat a kör végén annyi pontot kap, amennyi golyója közelebb állt meg az Öcsihez, mint az ellenfél legközelebbi golyója. A verseny akkor ér véget, ha az egyik csapat eléri a 13 pontot és ezzel győz.

Tollaslabda: Szintén hatalmas sláger baráti társaságok körében. Ez a játék minden generáció számára meghozza jókedvet.

Beach Tennis: A Beach Tennis-t főként párosban művelik, gyors és dinamikus sport. A strand teniszben a labda nem pattanhat le. Éppen ezért a játékosoknak nagyon gyorsnak kell lenniük, hogy a labdát a levegőben tartsák.