This is an example of a HTML caption with a link.

Főoldal Céges rendezvények Rendezvényszervezés Miért minket? Galéria Referenciák Kapcsolat

Céges rendezvények

Csapatépítés

Az Önök vállalatánál Kollégák csoportja dolgozik, vagy csapatként dolgoznak együtt? A szervezeti teljesítmény maximális hatékonyságának eléréséhez nagyban hozzájárul az is, hogy milyen fokú elégedettséggel, és motivációs erővel dolgoznak a Kollégák. Hiszünk abban, hogy a csapatépítés egyik kitűnő eszköze a szervezeti hatékonyság növelésének, és ezért lelkesen dolgozunk!
 
Amit kínálunk:

  • Magas fokú szakmai kompetencia a tréningek szervezésében
  • Az Önök igényeinek megfelelő, vállalatra szabott programterv elkészítése
  • Tökéletes rendezvényhelyszín és catering biztosítása
  • Változatos és sokszínű programok
  • Elégedett, élményekkel hazatérő Kollégák
 
Így dolgozunk!

Kiemelt feladatunk olyan programcsomagok összeállítása, amelyben szereplő feladatok eredményei nemcsak a tréning idején hasznosíthatóak, hanem később, a munkavégzés során is.
Szolgáltatásaink és programcsomagjaink segítségével különleges szituációs sorozatokban vagy nem megszokott helyzetek kapcsán kollégái jobban megismerik egymást, s a közös célért nap mint nap küzdő, igazi csapattá kovácsolódhatnak össze.
Közös kalandélményeket, közös kihívásokat, közös megoldásokat és egymás megismerését eredményezik. A feladatok a meglepetés erejének hatását is segítségül hívják, ahol a résztvevők csak nagyon ritkán képesek a mindennapokban használt védőpajzsot elővenni, így reakcióik, viselkedésük sokkal spontánabb, és egymással való együttműködésük a kapott feladatok miatt szintén szükségszerű.
 
Tekintse meg Ön is képgalériánkban, hogyan zajlik nálunk a csapatépítés, majd keressen minket bizalommal!

Családi nap

Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! Ilyen esetben természetesen nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény valamennyi résztvevője jól érezze magát, és kellemes emlékekkel térjen haza.

Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk!

Partnertalálkozó

Az Önök vállalatának is fontos, hogy üzleti Partnereinek kvázi többletszolgáltatásként, élményt szerezzen? Szeretne velük jó kapcsolatot ápolni?

A számtalan lehetőség közül az egyik legkézenfekvőbb módja egy partnertalálkozó megszervezése. Ilyen eseménynél két nagyon fontos célkitűzés kerülhet előtérbe: az egyik, hogy vállalatának új termékeit, szolgáltatásait bemutassa régi és potenciális ügyfeleinek. A másik cél pedig nem más, mint kellemes, jóleső és hosszútávon is visszatérő jó emlékeket hagyni partnerében.

A partnertalálkozón válogathat szolgáltatásainkból vagy egyéb kreatív játékainkból. Önnek csak a rendezvény alapkoordinátáit kell megadnia, a többit pedig nyugodtan ránk bízhatja.

Vállalati évfordulók

Vállaljuk vállalati születésnapok, különleges évfordulók megszervezését, lebonyolítását is. Fontos, hogy ezek a pillanatok is megfelelő légkörben kerüljenek megrendezésre.

Kérje ötleteinket, hogy segíthessünk egy feledhetetlen évfordulót varázsolni Ön és vendégei életében!

Gyereknap

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretne gyermeket nevelő kollégáinak kedveskedni, akkor erre az év folyamán az egyik legjobb lehetőség a gyereknap. Minden gyermek szereti, ha különleges meseországba csöppenhet bele, szinte minden őérte van és körülötte forog a világ, még ha csak pár óra vagy nap erejéig is.

Egy gyereknap megszervezése az Ön cégének mindenképpen a munkatársak lojalitásának növekedését fogja eredményezni. Gyermekeiknek légvárral, élőcsocsóval, sziklamászással, arcfestéssel és még nagyon sok egyéb szolgáltatással tudunk kedveskedni.